30-40 TL çekmen yanlıs olmuş.
Beyaz şapkalı olamazsın hocam bu şekil. O 30-40 tl için başını yakmak isteseler çok rahat yaparlar.
Deneme amaçlı yaptım diyeceksin. 0.000000000001 TL yapmalıydın.
Katılıyorum.
Bence vermezler.
Yanlış anlamayın hocam ama çok ezdirmişsiniz kendinizi mail yazışmasında.
Lütfen beni kırmayın vs bunu yazdığınız anda olay biter. Hem neden herşeyi anlattınız ki ortada bir şey yokken?
Ben olsam hayatta söylemezdim onlardan teklif gelene kadar.
Acele etmişsiniz. Umarım ödül verirler..
Uslüp konusunda haklısınız. O uslüple sizi 18-23 yaşındaki toy bir genç gibi görmeleri ve ona göre karar vermeleri içten bile değil.
Düşünsene açık buldum diye şov yaparken bu açık üzerindne 40 50 bin dolar aklayan birisi olsa ve ihale size kalsa... Gösteriş kötüdür.. Ayrıca bir açık bulan birisi asla şov yapmamalı, kendini hedef yapıyorsun karşında çok büyük bir şirket var, bir sıkıntı olsa adamlarla baş edebilecek konumda değilsin. Arka planda işini yap ödülünü al geç, hiçbir zaman hak edilen ödül verilmez bunuda unutma.
Dikkatli olmalısınız. Maillerdeki üslubunuz çok yanlış. Şirket açıktan yararlandığınız için dava açabilir.(Siz parayı geri iade etmek istersenizde.) Hediye karşılığı sistemin açığını kapatmaya yönelik şantajdan dolayı dava açabilir. Bunlar daha önce yaşanmış şeyler. Şansınızı çok zorlamayın bence. Başınız ağrımasın.
Mahkeme konusunda az bile demişsiniz. İzinsiz olarak açıktan yararlanmak ve üstüne şantaj eder gibi ödül istemek... Bir de karşıdaki dünyaca ünlü köklü bir şirket. Benim şirketime yapılsa bırakın ödülü direkt mahkemeye verir. süründürürüm.