Kanva'yı daha önce kullanmadığım için bir şey diyemiyorum, stok foto kullanımında free olanlara yönelin (en azından arama motorlarında listelenen ve spamer lar tarafından cılkı çıkartılmış fotoları kullanmamış olursunuz) , ücretli stok fotoları free gibi yayınlayanlara denk gelirseniz hem hesabınızdan olursunuz hem de görsel telif sıkıntısı yaşanabiliyor. Pm dönüşü fazla ilgilenemiyorum, konuya yazarsanız manuel pinterest e yeni başlayan diğer forum üyeleri için de fayda sağlamış oluruz. Ben bilgilerimi saklama ya da ücretle satma taraftarı asla olmadım, sosyal medya dev bir pazar herkese yetecek ekmek var, herkes nasibi kadar kazansın, faydamız olursa ne mutlu bize.

OppenHeimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ediyorum hocam. Tam olarak kurmak istediğim düzeni kurmuşsunuz ben de reddit platformunun kullanımı eğer doğru yapılırsa iyi bir hit getirdiğini biliyorum. Pinterest için tecrübelerinden yararlanacağım. Fotoğrafları canvadan veya stok fotoğraf sağlayan platformlar yardımıyla hallediyorum bu özgün sayılıyor sanırım. Pinterest' i ilk kez kullanacağım sanırım kullandıkça ve tecrübe ettikçe iyice öğrenmiş olucağım. Bilgi alışverişi yapmak için özel mesaj atmam da sakınca olur mu senin için?