3 yıldır pattern designlara hakim olarak Android Studio ile java yazarım. 1 yıldır React Native bakıyorum, son aylarda da Flutter baktım. Yani soruna gelecek olursak, üçünü de denedim.
Flutter'ın syntax'ını sevmedim. Fakat yeni bi Teknoloji olduğu için ve arkasında Google durduğu için bakmaya devam edeceğim
React native'i seviyorum fakat sürekli güncelleme geliyor 6 gün önceki kodum çalışmıyor vs nefret ettiriyor. yine de seviyorum, kaynak bol ve oturmuş bi framework
Android studio'ya gelirsek benim göz bebeğimdir java ve c#

kesinlikle bu yüzden cevabım android studio olur.
Ha ama ben Game & Mobil developerım yani mobilda çoğu teknolojiye hakimim üstüne oyun da yazıyorum, yani tek bir dile kendini endekslemek zorunda değilsin. Hem react native hem android studio yazmak mümkün.
Sen yine de Java & Android Studio ile başla
Detaylı yorumun için çok teşekkürler hocam, ben de javanın syntax nı seviyorum, flutter da karar kılmıştım ama sanırım çok daha yeni olduğu için kaynakların artacağı ileri bir safha için beklemem daha iyi olacak, bundan aylar önce flutter'ı hiç bilmezken react native'i duymuş araştırmıştım sürekli hatalar alınca bir de donanımsal sorunlardan dolayı react ı bırakmıştım.
Sizin yorumunuz ile birlikte sanırım sevdiğim ve aşina olduğum java ile android programlamaya girmek daha mantıklı olacak, hiç değilse uçsuz bucaksız kaynaklarından daha rahat şekilde faydalanır üretim yaparım. Kotlin filan düşünmüyorum ama siz direk java ile mi geliştirme yapıyordunuz yoksa kotlin filan mı? Bir de varsa google play de bulunan java ile geliştirdiğiniz uygulama linklerini atabilir misiniz?