Bir alışveriş sitesi hazırlıyorum.
Kolaylık ve seo açısından wordpress üzerine woocommerce daha mantıklı olacak diye düşündüm.
Ziraat bankası üzerinden bir sanal pos ta alarak kullanmayı düşünüyoruz üzerinde. ancak daha önce sanal poslu alışveriş sitesi kurmadım (iyzico vs hariç). Bankadan gerçek sanal posuda zaten komisyon vs düşük oluyor diye tercih edeceğiz..

bunun dışında ziraat bankası sanal posu modülü gerekecek. Araştırınca gördümkü bunlar hep satılan scriptler tarzında galiba? Herzaman kullanımı olan bir konuda ücretsiz modül olur sanırdım ama.

Bu konuda bilgi alacaktım. Kesinlikle woocommerce için modüle paramı vermemiz gerekiyor? genel bir sanal pos modülü yokmu ? Nasıl işliyor? Niye para ödememiz gerekiyor vs niye ücretsiz yok? Veya var da benmi bilmiyorum?

Ve yahut daha kolay oluyor derseniz, alternatifleri daha iyi , satış siteleri daha bir satış sitesi gözüküyor diye opencart mı önerirsiniz ?
Siteyi bilgisayarlardan çokta anlamayan biri yönetecek . Site arayüzüde satılan ürünler olacak..

Lütfen bilgi ve/veya modül tavsiyesi istemekteyim. Woocommerce online alışveriş sitesi için