Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Sınav tarihlerinin Temmuz ayından Hazirana çekilmesi yüzünden Yeni almış olduğum SMM Paneli satmam lazım. Panel ile ilgilenemiyorum. Script Lisanslıdır. Cpanellidir. 1 yıllık domain ve hosting i mevcuttur. Servisler eklenmiş her şeyi hazırdır. Ödeme yöntemleri Shoper shoplemo paytr paywant gibi Türkiye sanal poslarina entegre edilmiştir. Diğer panellere kolayca API desteği sunuyor. Paneli çok kolaydır kullanışlıdır. 9 adet teması vardır ve scripte güncelleme geldiğinde ücretsiz almaktadır. Siteye ozel canlı destek apisi de entegre edilmiştir. Panel üzerinde 7/24 sorunlarınızı çözecek Canlı destek hizmeti mevcuttur. Dediğim gibi panel ile ilgili herhangi bir sorun oluştuğundan satmıyorum. Her şeyi tam kurmuşken sınav problemi çıktı ve 1-1.5 ay gibi bir zamanım kaldı panelle ilgilenemiyorum. Bu yüzden aciliyetten satılıktır. Paneli kâr yapacağım şekilde satmıyorum. Acil satılık. En kısa zamanda hazır taze iken alıcı bulmaya çalışıyorum. Panel açmayı düşünenler script aramakla servis eklemekle kurulum asamalariyla uğraşmak istemeyenler tam size uygun bir panel. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun Hayırlı ticaretler bol kazançlar.

Not: 1 Adet API çeken sitesi mevcuttur. Henüz servisleri eklenmedi. Yeni anlaştım. En kısa süre de başlayacaktır.