@Coskun; en basit örnekler vereyim 2 tane size
1.) etiket yaparken silinmiyor yaptığımız etiket(kişi)
zor siliniyor
2.) bazı konular 2 kere açılmış görünüyor sayfa akışınıda yenilesek te aynı sorun devam ediyor sorunu kaçkere bildirdim etiket yaparak sizde teknik arkadaşlar dahil dönüş olmadı onuda geçtim teknik arkadaşa ulaştım düzeleceğini söyledi 10 gün sürebilir ded 1 ay olmuştur.
@KorkmazMedia; madem güzel konu açtın top sende dostum şimdi bunlarıda bildir de reportla konu açmadan düzeltsinler konuyla özel msjla düzeltilmiyor iyi forumlar
1. İki kere açılmış gözüken konular ortalama 30 dakika içerisinde düzeliyor bunu sadece siz görmüyorsunuz.
2. Söylediğiniz sorun ile hiç karşılaşmadım. Karşılaşsam report ederdim mutlaka.
Ve bana laf göndermeniz de ki amaç nedir kötü bir şey mi dedik? Diyorsunuz ya 2 konu açılmış gibi gözüküyor diye görüntü kirliği yapıyor. Peki hata konuları ne yapıyor görüntü kirliliği yapmıyor mu?
Ayrıca özel mesajla bir şeyi düzenleyemezsin report kısmı bu neden ile var şayet reportlayınca düzelmiyorsa
https://www.r10.net/forumda/ buraya konu açabilirsin açtığın konu doğrudan modun önüne düşer. 2 Yıllık üyeye bunları ben öğretecek değilim iyi forumlar.