websky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
warzone oynayabiliriz isterseniz
Valla çok iyi olur dostum o da güzel bir oyun girmeye çalışıyorum vakit oldukça ama tam ekip oyunu o yüzden sevinirim özelden mesaj atıyorum size

kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merakımdan soruyorum konsol ile pubg nasıl oynanıyor? Hiç oynamadım ama konsol ile nişan almak vs zor olmuyor mu?
Dostum aslında emulatorden vs süper oynuyorum oyunu şuan her önüne gelene ölüyorum daha yavaş yavaş kill almaya başladım pubg konsolda aslında oynamak pek mantıklı değil çünkü ben hani 134 tl ye aldım mesela şuan indirimdeymiş 60 mı 70 mi neymiş mesela bilseydim beklerdim para verilecek bir oyun değil bana çok mantıklı gelmedi konsolda para vermek, ha alışıyorsun ama sürekli hiç bıkmadan abartısız söylüyorum diğer oyunlarda bir sıkıntı yaşamıyorum ama pubg için abartısız 2-3 ay alıştırma yapmalısın birde kendi ayarları iyi değil ayarlarını değiştirdim mesela l2 tuşuna 2 kez arkası arkasıya basman gerekiyor dürbün açmak için sen açana kadar adam seni vuruyor onu mesela 1 tık olarak ayarladım otomatik silahlarda tek atış özellikli oluyor hatta tüm silahlar öyle tabancalar normal ama otomatik silahlarda öyle geliyor onlar için ise sol ok tuşundan otomatik veya tekli atış moduna alıyorsun konsola geçiş veya bir durum olursa ulaşırsan yardımcı olurum ayarları için ben çok aramıştım düzgün bulamadım karıştıra karıştıra kendime göre ayarladım