Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projeden kastiniz eger yazilim ise yazdiginiz kodu daha guzel tutarak motivasyonunuzu arttirabilirsiniz belki, en azindan bende calisiyor

Youtube kanallarinin istatistikleri uzerine olan bir projede calisiyorum ve uzun zamandir kod yazarken bu kadar yuksek motivasyonda oldugumu hatirlamiyorum. Servisler, repolar, modeller siir gibi oldu. Repo ve servisleri DRY prensibine gore olusturdum.

Koda baktikca icim aciliyor bu da benim calisma istedigimi yuksekte tutuyor.
Yazılım işi değil hocam. Ancak genel olarak her işte böyle. Ama sizin adınıza sevindim güzel bir bir yöntem bulmuşsunuz

AnyLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatında zevk(dopamin) veren şeyler bolsa motivasyon eksikliği yaşamanız gayet doğal. Oyunlar, aşırı müzik, kahve, televizyon gibi şeylere kısıtlama getirin ve 1-2 ay sonra bana nasıl hak vereceğinizi görün. Bilgisayar oyunlarını, kahveyi, aşırı müziği ve televizyonu hayatınızdan çıkarmaya çalışın.

Hangi milyarder bunları yapıyor , hiç birisi. Çünkü onlar için en önemli şey sahip oldukları motivasyon.
Yazdığınız şeyler hayatımın ve işlerimin parçası Aslında Dopamin eksikliğimin bunlara yol açtığını düşünüyorum. Ancak söylediğin genel olarak bana mantıklı geldi. Şımarmamak lazım. Her şeye sahip olunca motivasyon eksikliği olması muhtemel oluyor