Merhaba abilerim hocalarim ben bundan önce 2 3 site daha açtım ama ilerletemedim 2 sini kapattım 3. Cusunu sattım ama şimdi bir site açmadan önce detaylı araştırayım dedim bir kategoride başarayım ilerlemek istedim makale yazamıyorum ama bir blog sitesi açmayı planlıyorum. Makale satın alıp paylaşmayı düşünüyorum. Ve benim siteyi açtıktan sonra yaptığım birkaç şeyi söyliyeyim size eksiklerim varsa belirtirseniz sevinirim.

Ilk yoast seo ekleyip sosyal medya hesaplarını ekleyip yoast seo nun ayarlarını tamamlıyorum. Gerekli eklentileri yükleyip internetten ayarlarını bulup yapıyorum.
Daha sonrasında search console ekliyorum. Yandex ve bingde de webmastera ekliyorum. Yandex ve bing hiç ellemiyorum google searchi oraya bağladıktan sonra search console ile el ile eklemiyorum duydum göre kendi indexlensin diyorlar. Blog kategorisinde acacagim için google news kayıdı oluyormu?
Ve elimde adsense var pinsiz ben buna sitemi ekledigimde adres istediğinde yazdigimda evime postami gelicek ama ben gelmesini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim. Ve birde bir yazı daha gördüm adsense de kazanç artiginda belli miktara gelince vergi levhası alman lazim diye bu hakkında internette çok değişik yazılar var anlamadım bilen birisi yardımcı olursa benim yaşım 17 ben web site açsam başıma en büyük ne gelebilir ve sitede gizlilik politikası vb. Kopyalayıp alıyorum bunda bir problem olurmu bazıları adres yazıyor oraya yazsam problem olurmu?

Telefondan yazıyorum yazım hataları olabilir.