Din adamları fakir mi yaşamalı ? İslamın şartları arasında zekat vardır. Adam zekatını eğer veriyorsa herşeye biner. İslamiyet zengin olmayı yasaklamaz. Ayrıca herkes kendinden sorumlu. Başkaları adam öldürüyor diye asam ölsürüyor musunuz ? Başkası çalıyor diye çalıyor musunuz ? Eğer cevabınız hayırsa başkası ibadetini yapmıyor diye siz niye yapmamayı seçiyorsunuz ? Herkesin hür iradesi vardır. Herkes kendi dininden sevabından günahından sorumlu. Başkası dizi dinden soğutuyorsa zaten sizin imanınız eksiktir. Başkasına göre yaşamıyorsanız kendiniz olun ibadetini yapın. Başkasına göre yaşıyorsanız peygamberimizi örnek alın onun yaptıklarıyla yaşayın.( söylediğim tüm konuşma din üzerineydi.yoksa örnek alacağınız kişilere karışmak bana düşmez.)
Benim kimleri eleştirdiğimi gayet iyi anladınız.
Eğer onlara sesiniz çıkmıyorsa sizin imanınız zayıftır. İslamiyet zenginliği yasaklamıyor, evet ama israf islamiyetin en büyük günahlarındandır. Fakir peygamber edebiyatı yapıp 500.000 liralık arabaya biniyorsan var bunda bir tezatlık. Paranın kaynağından hiç bahsetmiyorum. Allah'ın kelamını satmak... Bu islamiyette yasak olsa gerek.