Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan hayatı bu kadar ucuz olabilir mi? Bir doktor evinden kalkıp ameliyatı yaparak ne kaybedebilir? Ayrıca 20k nedir fazla değil mi? Fiyat konusunda yadırgamayın belkide fiyatı budur ama pahalı geldi.
Fiyatın pahalı olup olmadığı hakkında açıkçası pek bilgim yok pek de önemi yok zaten sağlıktan önemsiz birşey para, ayrıca iş kazası olduğundan dolayı işveren masrafları karşılayacaktır. En başta tahminimce işveren doktorla görüşmüş zaten görüşmede ihtimalin düşük olduğunu söylediği için fiyat açısından işveren doktora talimat vermiş olabileceği düşüncesindeyim. Ampute fiyatı 7.000 TL iken %5 -%10 ihtimale rağmen diktirmek 20.000 TL civarında bir rakam olduğundan işveren ile doktor arasında böyle bir diyalog geçebilir düşüncesindeyim, peşini kovalayınca işin işverenin sekreteri; en başta 7.000 demişlerdi şimdi neden 20.000 diye sordu daha sonra ampute ile dikim fiyatının farkını bizzat ben anlattım daha sonra patronunu arayak geri dönüş sağladı yapacak birşey yok artık dedi ve 20.000 TL ye dayanan masrafları üstlendiklerini söylediler. Hepsinin tek tek ses kayıtları da elimde bulunmakta hukuksal mercilere gerekmesi halinde teslim edilmesi için. Gerek doktorlarla gerek işverenle yaptığım tüm görüşmeleri dijital ortama kayı ettim.