caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır sizden çok önce de duydum, bilimsel yanlış bilinen şeyler diye internette videolarda paylaşıp duruyorlar, çoğu şeyde öyle, yukarda arkadaşların dediklerine göre tıpçısınız, aksine insanlara böyle global tavsiye vermemesi gereken ilk kişi sizsiniz bana kalırsa, benim o kadar bilgim yok ama herkesin hastalığı kendine münasırdır, herkesin sırtı ağrıyor bu forumda neredeyse sonuçta uzun saatler pc başındayız ama her sırtı ağrıyana 'siz eşsiz değilsiniz pc'den' deyip adamı tedaviden uzak tutmamak gerek diye düşünüyorum, çünkü o kişi belki de bel fıtığı oldu, fakat burada insanlar sende sorun yok hepimiz öyleyiz diye sallamadı, birkaç ay sonra kronik seviyeye yükseldi, bunu istemeyiz. Ayrıca sağlık tavsiyesi isteyen bir insana da sitem eder gibi 'eşsiz değilsin' demek de yanlış bana kalırsa, adam ben eşsizim ölümsüzüm ben dememiş, burnum tıkalı demiş..

İyi geceler dilerim, kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.
Estağfurullah. Ben zaten sağlık konularında tavsiye istemek-vermek konularına karşıyım da benim dişim ağrıyor. Şu an her tavsiyeye açığım hocam😬😀😂