kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Özel hastane için bile ne kadar uğraşmışsınız. Normalde para için koşmaları gerekmez miydi? Korona dönemi olduğu için mi caba?
Devlet hastanesine gidilemiyor mu?
Şimdi şöyle izah edeyim hocam; tıpta orta falanks dediğimiz bölümün tam ortasından uzul kopması mevcut hastada, kopan uzullar dikilebilir mümkündür fakat uzul küçüldükçe damarlar da küçülecektir. Bu doğrultuda küçük uzulların tutma ihtimali daha düşüktür, Şayet proksimal falanks dediğimiz bölümden bir uzul kopması mevcut olsaydı tutma olasığı daha da yüksek olacaktı. Devlet hastanesine de gitsek başka yere de gitsek durum budur, fakat burada Özel hastanede ki hekimler bize detaylı olarak anlatmadılar, dikelim şansı deneyelim mi? diye sormadılar direkt ampute yapacaklardı yarın öğlen doktor evinde yatıyordu aradım konuştum diğer doktorları da teker teker aradım gelin bakın dedim baktırdım, incelediler konu üzerinden tartıştık fikir yürüttük birlikte, sonuç olarak hastanın kararı ile de ameliyata başlandı şansımızı deniyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olacaktır inşallah.

Ayrıca özel hastane'den sevk isteyebilirsiniz beğenmez iseniz bilgilendirme amacıyla söylüyorum, ben başka hastaneye sevkini istiyorum hastanın gibi bir hakkınız mevcuttur. Acil, kritik vakalar için bu durum değişmektedir tabi. Fakat kopan bir uzuldan bahsettiğimizde de süre, zaman oldukça değerlidir.