Hocam sıkıştır kesinlikle. Bak sana bir örnek daha veriyorum. Sen bu açığı name com vs vs. dünyanın önde gelen tüm domain firmalarına kanıtlı şekilde mail yoluyla ilet. Bunun karşılığında sizden iş istiyorum de güzel bir mevki de. Muhakkak biri sana iyi bir iş verecektir. Daha sonra godaddy büyük bir rakipleri olduğu için onları öyle bir karalarlar ki godaddy belki de milyar dolar zarara uğrar. Bu kadar büyük bir işin içindesin. kesinlikle hakkını iste.
Yarın ara godaddy nin Türkiye ofisini. Ben bu bu kişiyim dün iletişime geçtim CEO ile konuşmak istiyorum de. Seni CEO ya bağlamak zorundalar. CEO ile konuşunca iş iste. Çalışmıyorum falan de, bu kadar yazılımcının açığını bulabildiğime göre rütbeli bir işi hak ettiğimi düşünüyorum falan, bu talebimi de ana merkeze iletmenizi istiyorum de. Eğer bu konuda bana yardımcı olmayacaksanız, ana merkeze iletmenizi istiyorum de. Tabi bulduğun açığın büyüklüğünü bilmeden konuşuyorum. Yazılımsal bir mantık hatasından kaynaklanıyor galiba. Ona uygun bir iş isteyin kendinize.