3 haneliler 100 bin ustu tl ediyor hocam . Para da verebilirler belli olmaz. Bana farketmez. Para nakit olursa daha iyi ama para vereceklerini sanmam bu zamana kadr hic havadan para gelmedi ama. Eger para vermezse 3 harf domain. Eger o da yoksa 4 harf com domain istedim. Amerikada üstleriyle goruseceklermiş 72 saat.icinde sesli olarak dönüş yapilacagini soylediler.
@spetsnaz; bana ornek konulati atarmisin 10 bin usd verdiklerini
10 bin örneğini godaddy için söylemedim fakat godaddy ayarında firmalar kritik buglara bu parayı rahat ödüyor. örn
https://hackerone.com/paypal paypal kritiğin bir altı olan buglara 10,000$ ödüyor. kritik olanlara ise 20,000$ ödüyor . neyin kritik olduğunu sayfa detaylarında öğrenebilirsiniz. Ama bu bir banka ve para akışını durduran yada sizin bulduğunuza benzer bir bug paypalda olsaydı, 20,000 USD net alırdınız paypaldan. bir arkadaşımla bu işleri yapıyoruz uzun yıllardır on binlerce dolar para aldık firmalardan. attığım linkden paypalın bugüne kadar 2,8 milyonm dolar parayı sizin gibi bug bulan kişilere dağıttığını görebilirsiniz.
şuan siz godaddy ın cebinden parayı kendi adınıza transfer etmekten bahsediyorsunuz. bunu art niyetli bir hacker yada dlandırıcı farketse, 10,000 dolardan daha fazla zarara uğratmıştı firmayı. bu açıdan bakıldığında bu gibi ödül paraları çıtır çerez kalıyor.