Konum neden silindi?

''Bu gibi durumlarda report edebilirsiniz.Ve tüm üyelere genelleme yapmayınız. '' konumda hiçbir şekilde genelleme yapmadım.
Buradaki herkesi ilgilendiren ve dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında açtığım konuyu moderatörler çat diye sildi. Sebep olarak genelleme yapmak yazılmış. Ben sadece birkaç konuda zaman zaman şüphelendiğimden ancak bu akşam bir konu altında benim gibi düşünen arkadaşları görünce böyle bir konu açmak istedim. Buraya araştırdığım bir konuyla alakalı işi yapacak adamın bu forumda olduğunu öğrendiğim için, netten kendim bulup portföyümü ve deneyimlerimi yönetime bildirerek geldim. Gözümde kocaman bi ticaret yeriydi ki her gün akşama kadar şikayet konusu görene kadar. İnsanların foruma olan güveni zedeleniyor, açın sözlükleri bakın, neler yazdıklarını görün. Bu şekilde her konuyu silerseniz birkaç yıl sonra kimseyi de bulamazsınız burada. Ekşi nasıl çöp olduysa buranın da kaçınılmaz sonu bu olacaktır
Kimi arkadaşlar rakipleriniz mi var! yazmış? aç mı kaldınız minvalinde mesajlar yazanlar vs. Kimsenin ekmeğinde gözüm yok şükür, kendi yapabileceğim işleri yeri gelmiş buradan kazandığım arkadaşlarıma paslamışımdır. Forumdaki ilk konularımdan tablet önerisi isteyip sonrasında bir tablet alıp çizim yapıp kazancımı arttırmaya devam ettim. Yeni işler öğrenme yeri oldu burası ama siz böyle konuşmaya çalışan insanları susturdukça bir süre sonra ticaret yapacağınız kimseyi bulamayacaksınız. Gayet üsluplu bir şekilde hemen hemen her ortamda olan suistimalden bahsetmişim. Ne dedektif olmaya ne de çok zeki olmaya gerek yok bunun için. Özellikle son üye alımından sonra fake görünümlü birçok kadın hesap açıldı-ki konuyu açınca birçok insanın benim gibi düşündüğünü de gördüm- bu rahatsız edici bir şey. Forumun üye alırken karşısındaki kişinin gerçek olup olmadığını nasıl anladığını sormuşum. Bi tanesi çıkmış bir ton şey isteniyor bu kadar saçma konu görmemiştim tarzında şeyler yazmış. Arkadaşım buraya her gün cebindeki son parasıyla gelip bir şeyler yapmaya çalışan o ******** çakallara para kaptıran hiç mi insan yok! Defalarca forumdaki dolandırıcılardan bahsedildi. Ben bu sistemin nasıl işlediğini soruyorum ve olabildiğince de zorlaştırılmasını savunuyorum. Sen de savunduğun şeyi güzel bir şekilde ifade et ama yok biri konu altına yardırıyor öbürü konuyu siliyor hemen. Velhasıl konuşamadığım yerde ticarette yapmak istemiyorum artık-ki muhtemelen banlanacağım birazdan. Çok derli toplu olmadı ama umarım kendimi anlatabilmişimdir. Neyse dostlar çok güzel insanlarla tanıştım burada özellikle @TahsinCetinkaya; konularını takip ettiğim ama pek görüşememiş olsam da saygıdeğer biri benim için. Hepiniz Allah'a emanetsiniz diğer tüm dostlarımdan ve ticaret yaptığımız arkadaşlardan helallik istiyorum.