Konu
Varlık Barışı Zaferi
12-05-2020, 00:36:34
kenankenan
Arkadaşlar ben bedava iş yapmıyorum ya da ücretsiz danışmanlık hizmeti vermiyorum. Ya da Maliye'nin Ankara Şubesi değilim. Ya da alo 189 maliye hattında çalışmıyorum.
Vereceğim pratik bir bilgiyle binlerce liralık vergi ve cezalardan kurtulacaksınız. Bunun bir bedelinin olması lazım. Bunu bilerek iletişime geçiniz.
Buradaki bilgileri size hiç kimse vermez, burada yer alan emsal yargı kararlarını arasanız da bulamazsınız. Nereden ne bulurum? Nasıl bu işten sıyrılırım diye, bir çok araştırma yapıyorum. Kitaplara, dergilere para harcıyorum.
En sonunda yurt içi reklam geliri elde edenlerin, tıklananların da KDV den kurtulabilmesi için yeni emsal kararlar ve karşı tarafı ikna edici beyin yakan keşifler yaptım. Bunlar hep emek ve zaman isteyen şeyler.
Lütfen bana şu şu kadar istiyor vs diye yazmayın. Az bile istemiş.
Herhalde isteyecek. Herkes emeğinin karşılığını almak ister. Kimse kimseye hayrına bir iş yapmaz.
Maliye'ye danışmak için soru sormak için bir dilekçe verseniz cevabı 8-9 ay sonra geliyor. O da zaten aleyhinize bilgiler yazılarak geliyor.
Ücretsiz danışmanlık isteyen şu başlığı takip etsin, aynen uygulasın (şaka tabi)
Gönüllü uyum pişmanlık beyan vermek ! %50 Gider Sayılır
(
1
2
)
Kenan GÜMÜŞ
S.M. Mali Müşavir
Ankara
sn.kenangumus@gmail.com