Jaso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar foruma üye olduğum dan beri Hiç doğru düzgün iş yapan bir yazılımcı ya denk gelmedim Yok mu bana mı denk gelmiyor? Kiminle anlaşma yapsam işini yapmıyor Konuşup anlaşıyoruz Sürekli yok oran ağrıyor yok dayım korona oldu gibi akla gelmez bin bir Türlü bahaneler ile 2 günlük işi 1 aya kadar uzatmayı başarabiliyorlar Tekrar diyorum illaki işini cok güzel yapan arkadaşlar da var dır ama bana bir türlü denk gelmedi şimdi uğraşıyorum para ile rezil oluyorum gerçekten Yazılımcı yim diye geliyor arkadaşlar ama herşey ödemeyi alana kadar sonrasında yok mesaj yazıyorum görüp de yanıt yok genel de benim iş verdiklerim böyle
Ucuz etin yahnisi

Benim 20K teklif verdigim ise, dun fonksiyon yazmayi ogrenip bu gun Senior PHP Developer olan adam - nasil olsa yaparim - diye cok rahat 2k telif edebiliyor. Sizde dogal olarak dusuk fiyat vereni seciyorsunu, cunku benim verdigim rakam forumdaki genel tabir ile ucuk fiyat. Isin altina kalamayinca, sonrasi bilinene senaryolar. Hastayim, karakoldayim, yakinima araba carpti.