Forumda sunulan Opencart paketleri ile çalışılmalı mı? Bahsettikleri modüller özel mi yoksa WordPress eklenti gibi kolayca bulunabilir modüller mi? İlginiz için teşekkür ederim.
Akın soft Wolvox ile uyumluluğu nedir? Destek almak isteriz, özelden bu konu hakkında bilgilendirme geçebilir misiniz?
Opencart vb açık kaynak kodlu sistemlerde Birçok modülü bulabilirsiniz yada uygun fiyata alabilirsiniz, yaptırabilirsiniz ve ömür boyu para ödemezsiniz, diğer e ticaret şirketlerinde herşeyi paraya döküyorlar, bazen istekleri karşılayamıyorlar, çekirdek sistemlerini bozmuyorlar, belli sektörlere göre sistem kurup paket satıyorlar,,, avantajı hiçbirşeye kafam ağrımasın uğraşamam hazır kullanırım derseniz tabiki hazır eticaret sistemleri mantıklı,
Bence yeni başlayanlar için kesinlikle önermiyorum, ilk yıllarda hazır sisteme harcanan parayı bence reklama harcamak mantıklı geliyor, hemde projenizin tutup tutmayacağını takip edersiniz, bu benim kişisel görüşüm herkesin kendine göre artıları eksileri vardır, bunu iyi değerlendirmek lazım
Sorun yaşamamak için Akınsoft için akınsoft altyapısı kullanmalısınız, ancak eticaret e giriş seviyesi iseniz maliyetler epey artıyor,
Ayrıca akınsoft ve opencart entegresi yok yapılamaz diyorlar ama yazılımda olmaz diye birşey yok bence, iyi yazılımcı bulmak gerek,
Yeni başlayan arkadaşım opencart sistemi kurdu, şirkette wolvox kullanıyor, şirketteki akınsoft wolvox içerisindeki stok ve fiyatları opencart a bağladık, oradan otomatik güncelliyor, tabi bunla uğraşmak emek ve zaman gerektiriyor, sistem oturunca da sorun kalmıyor
E ticarete yeni başlayanlar için 2 seçenek var
1- hazır sistem ile para harcayıp az emek
2- diğer seçenek az para harcayıp biraz emek sarfetmek ve açık kaynak opencart, Woocommerce gibi sistem kurmak, bu arada kitapyurdu.com opencart kullanıyor diye biliyorum, açık kaynaklar zayıf sistemler değildir, diğer bir örnek wordpress, açık kaynak ve rakipsiz bir sistem
Kendi tecrübelerimi aktardım umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayırlı olsun bol kazançlar