Bence personel için açıyorlar evrak işlerini yapabilmek için. Bizim okul (Deü) bütünlemeyi bile uzaktan yapma kararı aldı. Bir tek yaz okulu ve tek ders sınavları var onlarda temmuzun ortasında başlıyor
Personelin gidiş-gelişi serbestti sadece önlemlere dikkat edilmesi talimatı vardı zaten hocam. Onun için değil de daha çok karar verme iradesi zayıf kaldığı için üniversiteler önünü görsün yeni dönem hazırlıklarını programlayabilsin diye yapıldığını sanıyorum. Çünkü mezun ve gelecek dönem planlamaları problem haline gelmişti.
BİZİM REKTÖR BUGÜN AÇIKLAMA YAPTI FİNALLERİ YÜZ YÜZE YAPACAĞIZ DİYE, İNANILMAZ BİRŞEY GERÇEKTEN BÜYÜKŞEHİRLERDEN GELEN İNSANLAR YA VİRÜSÜ BULAŞTIRACAK YADA KAPACAK. BU ARADA ÜNİVERSİTEMİZ TOGÜ =TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Desteklerinizi bekliyorum ve çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkürler
Mezun olduğum okul. Öncelikle şanslısınız güzel bir üniversite en azından benim için öyleydi

Ama bence bu çok tepki çeker ve hiç makul değil... Destek veriyorum çalışmanıza ama lokal olarak Tokat Rektörlüğünü hedef alan eylem daha uygun ve etkili olabilir.