Yaptığımız grup reklamın'daki performans'lardan 1 tanesi
Sponsor bağlantıda günlük bütçe ile reklamlarınız 3 kesime ayrılmaktadır, diğer platformlar ve sosyal ağlardakiler dahil.
1. Fake profiller, 2. Boş Hesaplar, 3. Orjinal Profiller
Aşağıdaki link sadece 1 paket'in 10/1 kısmındaki erişimdir.
Grup reklamında : İlgisiz olan bir sayfa, grup, vs bunlarda erişim vermez. Gösterim sağlar fakat kullanıcı gelmez.
Kullanıcının geleceği kesim farklıdır.
En çok neler yapıyoruz ? : Mezat reklamı, Sayfa tanıtım, Ürün tanıtım, Blog sayfası, Youtube kanalı, İnstagram takipci, Grup, Rent acar, vs diğer tüm sektördeki işler.
Vermekte olduğum işi ince detayına kadar anlatıp daha sonra erişim verip vermediğini belirterek işi teslim alıyorum. Vermeyeceğini bildiğim bir iş ise " kesin sonuç alırsınız " diye karşılık vermem. Aksine bildigim birşey ise o yöne yönlendiririm.
Para kolay kazanılmıyor. İşinizi temiz ve telafisi olacak şekilde yaparak ekmek yemenizi öneririm.

Reklama harcayacağınız para size + olarak dönüyorsa eğer o reklam sizi telafi edecektir. Üstelik daha çok kazanacaksınız.

Herkese Hayırlı Ramazanlar, Bol kazançlar dilerim.

https://hizliresim.com/kZva2C
Reklamdan kazanılan paraların tamamını ihtiyacı olan aile'ler, ve hayvanlar için harcanacaktır. Sizde ihtiyacı olan ailelere katkıda bulunarak yardımcı olabilirsiniz.
NOT: Yukardaki link reklamını yaptığımız birine aittir, sadece sizi bilgilendirmek ve kazançlarınızı arttırarak hem kendinizi amorti eder hem daha çok kazanıp ihtiyacı olanlara yardım edebilirsiniz.