Merhaba ben smmturk olarak 1 yıldır iş yapıyorum forumda.
şimdi smm panel kullanımını bilmeyen kişiler lütfen kullanım yapmasın. Çünkü daha sonra sorunlu biz oluyoruz ayrıca her sorunda hep site hatalı oluyor biraz kendinizde hata arayım.
Dün 1 müşteri sipariş kısmi tamamlandı oldu diye negatif trader vermiş.
Başka biri çekiliş takipçi instagram kategorisinde sorup sitede facebook diye soruyor yok diyince eee r10 reklamda var dediniz diyor
diğeri çekiliş takipçi alıyor fakat daha ondan 24 saat önce almış ve siparişi ben alınca 102 k siparişi başlatmadan 4 k düştü. Sağlayıcı bu yüzden siparişi iptal etti ve iade ettim anında. Yine negatif trader vermiş.
Diğer biri facebook sayfa beğeni alıyor benden türk 24 saatte başlıyor başkasından yabancı alıyor şimdi smm panel başlangıca göre tamamlar yabancı benden girse bende anlıktı.Benden türk alıyor başkasından yabancı burada yine hata benim ve beni tehdit ediyor.
Ve r10 da kendi hatasını bizi tehdit ediyolar bu durumda gerçekten çok sıkıldım ticaret yapmayan biri bile kendi yanlışından dolayı bize negatif veriyor böyle saçma şey mi olur.
Ayrıca smm panelde kısmi tamamlandı olma çok normal bir durum eğerher kısmi tamamlandıya negatif trader geçilseydi şuan trader negatif sayım 100 binlerceydi.
günde 3 kere oku hocam anca seni bu dua paklar

Allah yardımcın olsun
La Havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim