Selam arkadaşlar ;

23 nisan günü normal rutin seyrinde devam ediyordu. ( Sokağa çıkma yasağı vardı 4 günlük yasağın ilk günü ) Gözümde bir ufak rahatsızlık olunca az uzanayım belki dinlenirse kendime gelirim düşüncesi ile bir kaç saat uyudum. Uyandığımda internet bağlantısında sorun olduğunu fark ettim. Bir süre bekledim ses seda yok, düzelmede yok. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım. Bana hattımda herhangi bir sorun olmadığını ve sağlıklı bir şekilde internet aldığımı söylediler. Bende az çok bu işlerden anladığımı ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledim. Tüm ısrarlarıma rağmen bir türlü arıza kaydı açtıramadım. Bir süre daha bekledim, artık gece yarısı oldu, zor bela bu sefer telefonun ucundaki arkadaşı ikna ettim ve arıza kaydı açtırdım. Ertesi gün yani 24 Nisan Cuma günü öğlen saatlerinde telefonum çaldı, Telekomdan aradılar, arıza için geliyoruz dediler .Bende buyrun gelin evdeyiz bekliyorum dedim. Ne zaman gelirsiniz diye sorduğumda ise 15 dakikaya geliriz dediler.

30 Dakika oldu gelen giden yok, 45 dakika oldu gelen giden yok, 1 saat oldu gelen giden yok. Dayanamayıp arayan numarayı aramaya başladım ama maalesef açan olmadı. Akşam saat 17;00 ye kadar sürekli aradım ama açan eden olmadı. Daha sonra kuzenimi aradım ( telekomda çalışıyor ) ve kuzen böyle böyle bir olay geldi başıma nedir bunun aslı astarı öğner misin dedim. Oda gerekli yerlerle görüşme sağlamış ve şu cevabı almış. Sistemden kontrol etmişler, modemde internet var gözüküyormuş o yüzden eve gelmemişler. ( Çıldıracağım... )

Kuzen bu süreç nasıl hızlanır, ne yapabilirim diye sordum. Oda bana Türk Telekom CEO suna twit atmamı söyledi. Dediğini yaptım ve aynı gece Türk Telekom Destek twit hesabından tarafıma dönüş yapıldı ve hizmet numaram istendi. (Aynı zamanda BTK ya şikayet talebinde bulundum. ) Bu olayların ardından bekle Allah bekle yine gelen giden olmadı. En son yine Kuzenimden destek alıp Gaziosmanpaşa Telekom müdürlüğüyle irtibata geçtim. Binaya internet bağlanırken ( 3 sene önce fiber olarak yeni alt yapı geldi ) benim daire numaram yanlış girilmiş o yüzden sistemde hata gözüküyormuş. Ne yapmam gerekiyor diye sorduğumda, benim modem cihazını GOP Telekom müdürlüğüne götürmem gerektiği söylendi. 2 Mayıs günü aldım cihazı düştüm Telekom müdürlüğünün yoluna. Yağmurun altında 2 saate yakın sıra bekledikten sonra güç bela içeri girdim ve benden modem cihazını aldılar. Yeni cihaz ne zaman gelir diye sorduğumda, ekipler sizi arayacak ona göre getirecekler dedi. İyi tamam bekliyorum diyerekten oradan ayrıldım. Gel zaman git zaman 1 hafta geçti, ne bir Allah ' ın kulu geldi, ne de arama zahmetinde bulundu. En son geçtiğimiz cuma akşamı Telekom CEO suna oldukça sitemkâr bir twit attım. Ertesi sabah yine müşteri hizmetleri tarafından arandım, hal hatır sordular felan filan feşmekan. Yine baştan sona tüm derdimi kendisine anlattım. Hafta sonu geçti, bugün saat 13:30 da beni arıyorlar ( cumartesi arayan ) ve modeminizde sinyal var görünüyor, arızanızı sonlandıracağız eklemek istediğiniz bir şey var mı diyorlar.

Hanımefendi insanla dalga geçmeyi bırakın dedim, evimde benim modem dahi yok siz neyin pinginden, neyin sinyalinden bahsediyorsunuz dedim. Benden modemi alalı 1 hafta oldu bir birinizden haberiniz yok diye çıkıştım. Şuan evdemisiniz dedi, dedim hayır değilim ama arkadaşlar gelmeden önce arar ise eve yetişebilirim. Bu seferde benle inatlaşmaya başladı, neymiş gelirken arama zorunluluğu yokmuş. En son dayanamadım dedim bir ekip gönderin, arasın veya aramasın ama nolur eve dedim bir ekip gönderin.

Koşa koşa eve geldim, 1 saattir evde bekliyorum tabi ne arayan, ne gelen var. Sanırım bu yılın sonuna kadar sözleşmem var. Bu mağduriyetin tarafıma sağladığı bir fesih hakkı var ise bunu kullanmak istiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.