umut0234 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım işlerinin iadesi olmaz zaten seçmiş beğenmiş kullanmış sıkıntı olmaz hocam.

Benzer durum oldu bende de 1 aylık sitemi vermiştim ödeme peşin almıştım 15 gün sonra iade istemişti vermedim polis falan dedi gidebilirsin haklıysan iadeni yaparım dedim şuan bişey çıkmadı galiba o da bir şey yapmadı haklı olduğum için.
ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatura kesmediğiniz için maliye ile başınız ağrır %99
CHMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıdaki çoğu arkadaş iade yapmamanı söylemiş, kesinlikle yap kurtul. Eğer yapmazsan ve şikayet ederse usulsüzlükten ceza yersin, 2 kuruş gelsin diye 10 kuruş ödersin haberin olsun.
barisyildizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama hocam müşteri kurnazlık yapıyormuş hakkını mı yedirsin bu adam?
CHMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ceza yemek istiyorsa mecbur göz yummak zorunda Kaş yapayım derken göz çıkarır.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu işler size çok basit geliyor sanırım karşısındaki adam sağlam biriyse kimse kusura bakmasında alenen söylüyorum hop.... net bu işler o kadar basit değil öle borcu vardı aldım la da olmaz... Dostum adamın çapını ölç eğer mahkeme durumu söz konusu olur seni mahkemeye verir avukat felan tutarsa ve sen kaybedersen emin ol istediği herşeyi avukat masraflarıyla alır... ama adamın çapı buna yetmez diyorsan salla gitsin.
sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli yazılımımın kopyalanma ihtimali var, ürün güvenliği açısından iade yapamam gibi bir açıklama yapın bence.
KaanKaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hizmet teslim edildikten 7 gün içinde fatura kesebiliyorsunuz.
Sevgiler
Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatura kesmediyseniz baştan sorun yaşarsınız
ynR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlık ifa edilen hizmetlerin geri iadesi söz konusu zaten değildir, ama şikayet ederse ve fatura kesilmedi ise bu problem olabilir
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağduriyet varsa giderin.

Allah razı olsun hepiniz güzel şekilde yazmışsınız. Bazılarınız iade yapın demişsiniz, bazılarınız iade yapmayın demişsiniz. Ben scripti bu forumdan bir arkadaştan almıştım. O da bu forumdan başkasından almış scripti.

Açıkcası bir firmam yok bu yüzden fatura kesemedim. Şu forumun yarısı öğrenci ve çoğu da o faturayı kesmiyor.

Ben iade etmekten yana değilim. Çünkü sistem benden kaynaklı bir sorunla karşılaşsaydı 1 dakika durmaz iadesini yapardım.

Forumun yarısı öğrenci ve fatura kesmiyor. Bunların da başı ağrımayacak mı?

Site satışı yapanlar, sattığınız siteyi sattıktan sonra sizden kaynaklı olmayan bir sorun çıkarsa iade mi ediyorsunuz?