Ciddi bir para akışı açığı buldum banka hesaplarımıza aktarabiliyoruz. Böyle bi açık var. Hatta banka hesabıma aktardım 20-30 tl civari . Bunu kanitladim. Acik var size bildirmek istiyorum diye. Mail gondermemi istediler. Gonderdim. Ama açığın nasil olustugunu asla anlatmadim. sadece para kanitini gonderdim 😅 ne istesem sizce karsiliginda ödül ne istesem ki? İş mi istesem acaba calismak icin. En azindan omur boyu kalici işim olur. Veya para ödülü mü istesem. Onceliğim iş. Cunku kalici olur. Ne ypasam beyler ne istesem ödül 😃

Detaylar guncelledikce burdan sizlere bildirecegim. Takupte kalin konuyu

Güncelleme
Aradilar beni bende paralarinin iade etmek istedigimi, 1 adet 3 haneli veya 4haneli .Com domain hediye edilmesini, arkadaşlara hava atmis olurum boyle domainim olursa dedim. Amerikadaki üstlerine bildirmeleri gerekmiş bana nasil yaptigimi detayli kanitlardan gondermemi istediler. Eger aciksa bu .com 3,4 haneli hediye edeceklerini soylediler. Sizce göndersem mi? Bekletsem mi?

Güncelleme 2

3 harf .com domain veya 4harf .com domainnistedim bi kaç kanıt gönderdim. Bakalım mesaj bekliyorum.

Guncelleme 3
Açığı detaylarla ilettim. Anlattım ödül bekliyorum verirlerse. Acığı kapatmazlarsa burdan paylasacam herkes faydalansın.

Güncelleme 4
Açığa Godaddy Türkiye lideri bile şaşırdı. Hemen amerikadaki üssüne anlatacakmış. 72 saat içerisinde bana dönüş yapacaklar. Ödül 3,4 harf .com domain istedim bakalım vereceklermi?

Mailleşmelerimiz;

Link 1
link 2
Link 3

Gelenntutarlar
Minik Tutar
Minik Tutar