ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam merak ettiğim bir durum var.Durumunuz hafifken hastanede yatmışsınız.Bu süreci evde geçirmeye izin vermiyorlar mı?
Teşekkürler. bilmiyorum ki beni direkt yatırdı ablam. süreç bu şekilde işledi eve gidecek miyim diye sordum ablama hayır hastanede kalacaksın bir süre sabret dedi gitti. ben de sabrettim iyileştim dün taburcu oldum çok şükür hocam.

Hodari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. Büyük bir kesimde çok ciddi rahatlama var. İnsanlar bunun geçtiğini sanıyorlar sanırım. Halbuki öyle değil. Sosyal mesafe kuralına çok dikkat etmeliyiz.
dün eve gelirken herkesin sokakta olduğunu gördüm hatta mahalle çocukları dışarda oyun oynuyorlardı vallahi yazık hocam milletteki bu rahatlığı anlayabilmiş değilim.

InternettinHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz de bu habere çok sevindik. Geçmiş olsun Allah devletimizi milletimizi bu ve sair belalardan korusun...
sağolun hocam Allah hepinizden razı olsun. hiçbirimiz yalnız değiliz bunu konuyu açtıktan sonra daha derinden hissettim. başımıza bir şey gelse yardıma koşacak binlerce insan var bu platformda. bende aynı şekilde bana ihtiyacınız olduğunda elimden geleni sonuna kadar yaparım inşallah tüm hastalarımız kısa sürede iyileşir kurtuluruz milletçe bu süreçten .

SefaUyanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam kan grubunuz neydi acaba?
hocam benimki B- ablamınki B+