Site adresi:
PM (.com)
Site için istenen fiyat:
1200 TL (Teklife açığım)
Sitenin aylık getirisi:
Yok
Sitenin açılış tarihi:
Mart 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir:
En İyi X listesi
Günlük hit sayısı:
500
Ziyaretçi kaynağı:
%99 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Domain yaşı 1 yıl 3 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Tüm içerik satılık.
Hosting dahil midir:
Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:
Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:
Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:
Yok
Herkese merhaba. Daha önce
buradaki konuda tek sayfa site ile pasif gelir denemesi yapmıştım. O site gayet iyi durumda. O denemeyi yaparken aynı yöntemle farklı İngilizce ve Türkçe olarak iki site daha yapmıştım. Yaptığım diğer
türkçe siteyi satıyorum.
Siteyi satma nedenim Adsense onayı alamaması. Diğer tek sayfa sitelere çok kısa sürede onay almıştım ama buna ne yaptıysam onay alamadım. Bu süre içinde 300 kelimelik basit bir içerik olan siteme bile onay aldım, buna alamadım.
Admatic reklamı ekli ancak ayda 3-4 lira getiriyor. 3 firma ile reklam için görüştüm ama anlaşamadık. 1 firmanın Affiliate linki var, toplam 300 tl civarı getirisi oldu ancak bu
satışa dahil değil. Sizin de aff servisi aboneliğiniz varsa ve uygun firma bulursanız bu şekilde de değerlendirebilirsiniz.
Sitede tek sayfadan oluşan uzun bir içerik var. X bir keyword için en iyi x firmaları listesi yaptım.
Domain
eniyix.com şeklindedir. netinternet firmasında barınıyor, 27.03.2021 tarihine kadar süresi var. Google anahtar kelime planlayıcıda
en iy x olarak bakınca 1-10 B,
en iyi x markaları olarak bakınca 1-10 B aylık aranma görünüyor. Diğer türevleri de çok sayıda.
Search Console raporuna göre son 3 aylık verilerde
en iyi x sorgusunda ortalama konum 3,3,
x markaları sorgusunda ortalama konum 1,
en iyi x markası sorgusunda ortalama konum 1,
en iyi x hangisi sorgusunda ortalama konum 1,2.
Bu 4 kelime grubundan 3 ayda toplamda yaklaşık 10 k hit aldı. Ayrıca 1 ocaktan itibaren ve son 1 aylık genel hit bilgisini de aşağıya ekliyorum.
Sitede hiç bir şey yapmanıza gerek yok. İsterseniz ara sıra listeye 2-3 cümle ekleme yaparsınız.
Site ile ilgili neredeyse tüm detayları A'dan Z'ye verdim. Site adresini ciddi olduğunu düşündüğüm kişilerle paylaşacağım. İstediğim rakamı sitenin gelirine göre değil kalitesi ve potansiyeli düşünülerek belirledim.