FBerkayBahceci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, iyi forumlar. Aklıma takılan bir şey var, bundan 1.5 yıl önce bir adsense hesabım banlandı. Aynı bilgisayardan giriş yaptığım diğer adsense hesabı kapatılmadı zaten o hesapta herhangi bir site falan aktif değildi kısa bir süre youtube için kullanıldı öylece duruyordu. Açılış zamanı bayağı eski olduğu için aktif olarak o hesabı kullanmak istiyorum fakat gönderdiğim site her seferinde politika ihlaline takılıyor. Sitenin onay almaması için bir sorunu olduğu düşünmüyorum fakat ısrarla politika ihlali yiyor. Farklı adsense hesabı ile deneme yapmadan önce bu konu hakkında fikrinizi öğrenmek isterim. Sizce geçmişte ban yiyen hesapla aynı bilgisayardan giriş yapıldığı için bu hesapta mimlenmiş olabilir mi? Hoş, öyle olsa bu hesapta kapatılırdı diye düşünüyorum ama fikrinizi öğrenmek isterim. Hayırlı geceler.
onaya gönderdiğin site, banlanan hesapta var mıydı?

Nekra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @SEOPro; hocam benimde bir sorum olacak, hatta bir kaç sorum olacak. Otomatik reklamlardan çıkıp, sabit reklam yapsam nasıl olur. Otomatik reklamlar temanın içine tükürüyor, vallahi benim temanın her yeri ayrı oynuyor. Bundan kurtulmak istiyorum, görünüm açısından daha şık bir sonuca ulaşmak istiyorum. Otomatik reklamları kapatınca, nasıl bir yerleşim planı uygulamamı önerirsiniz. Yerleştirilen reklam yoğunluğu ve tipleri için öneriniz nedir. Manuel yerleşimde wordpress site Colormag tema için öneriniz nerelerdir? Birde hiç bir ban olmamasına rağmen bir türlü adsense alamadığım site var, bu neden olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam mobil hitiniz var ise otomatik reklam atayın bir de head etiketine bıraktınız mı çok iyi olur reklam sayısını fazla ayarlayın ki reklam bolca çıksın mobilde. Ayrıca normal sabit reklamı da konu içinde yazının başına ve sonuna ekleyin, panel var ise ortasına da ekleyin.

reklam tipleri için arka plan kırmızı yazı siyah olabilir. REklam yoğunluğu fazla olsun. O temayı kullanmadığım için bir şey diyemem. DAha önce ban hesabında kullanmamışsanız o siteyi, geçmişini araştırın derim. Siteyi yeni almış iseniz eski ban olmuş olabilir. Şuanda onaydan geçirmek çok zor.