Söylemek istediğim bu zaten.Var konuda da örnek verdiğim firma örnegin gayet uygun fiyatları ki ciddi yıllar tek bir ciddi şikayeti olmayan firma ki bunu r10 da hiç bir üye inkar edemeyecek boyutta.
Ne şimdi bu firma sagladığı hizmetin maliyetinin yarısını müşteriden yarısını cebinden ödüyor sanırım ki yıllardır sorunsuz hizmet veriyor.
Yok ama olurmu bizim bazı zihniyetteki düşüncedeki insanlar yüzünden bu şekilde gelişemiyor firmalar.
CliaWeb ' ile de calışma firsatım oldu sorun da yaşamadım.
Şimdi bu firma bana 724 destek sağlıyor ise xxxx firması saglayamıyor ise gidip müşterilerini örnegin CliaWeb e devredeceksin

Bir işi yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan yapamazsın.
Sen 10 tl verdin destek alamazsın ben 100 verdim alırım diye bir düşüncede insanın olması bununla birlikte piskolojik sorununun olduğu anlamına da gelir bence.
Web sektöründen yavaş yavaş elimizi çektik ekip olarak farklı alanlarda hizmet vermeye başladık. Bu sebeple her ay VDS sunucuya ücret ödemektense resellere çekelim dedik. Çok tavsiye ettiler xx firmasını ama ben pek memnun kalmadım açıkcası. Tamam perfonmans konusunda sorunumuz yok belkide o yüzden tavsiye ediliyor ama destek 0 resmen. Sektörden çekildik yoksa ben 1 ömür CliaWebte yaşar giderdim =))