Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar kalite asla tesedüf değildir... ama firmalar bir standarta oturtmak içinde belli kriterleri sağlaması gerekiyor. 10 tane müşterisi olan bir firma ile 1000 tane müşterisi olan firma bir olabilir mi ? Firmalar Vizyon sahibi olmalı önce ... öyle ben 5 verdim öbürü 100 tl verdi mantığıyla yürürseniz o zaman bu müşteri hizmetleri külliyen masraf... benim şahsi kanaatim ya adam gibi iş yapacaksın vizyon sahibi olacaksın kimseyi az çok deyip hor görmeyeceksin yada bu işlere girmeyeceksin. Herkes her işi yapacak diye bir kaide yok yapacağın işin hakkını veremeyen insanlar yüzünden bu haldeyiz kendi sorumluluklarını üstlenemeyen iş sahibi olamaz.
Söylemek istediğim bu zaten.Var konuda da örnek verdiğim firma örnegin gayet uygun fiyatları ki ciddi yıllar tek bir ciddi şikayeti olmayan firma ki bunu r10 da hiç bir üye inkar edemeyecek boyutta.
Ne şimdi bu firma sagladığı hizmetin maliyetinin yarısını müşteriden yarısını cebinden ödüyor sanırım ki yıllardır sorunsuz hizmet veriyor.

mertcandede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya aslında haklısınız CliaWeb mesela bu adamlar boşuna mı yatırım yapıyor. Eleman çalıştırıyor masraf ediyor. Kat kat fazlasını kazanan firmalarda olmayan destek bu adamlarda var. Her firmanın anlayışı şu şekilde olması lazım 7/24 hizmet canlı destek. Ayrıca bazı firmaların(şuan kullandığım firma) teknik ekibi resmen serseriler gibi. Defalarca şikayet belirttim ama yok aynı. Tatlı dil 0. Destek sadece hatayı söylemekle kalıyor. Sunucu kiralamış olsam bu benim sorumluluğumdur ama hostingte adan zye destek sağlamaları gerekiyor sağlık olsun
Yok ama olurmu bizim bazı zihniyetteki düşüncedeki insanlar yüzünden bu şekilde gelişemiyor firmalar.
CliaWeb ' ile de calışma firsatım oldu sorun da yaşamadım.

Şimdi bu firma bana 724 destek sağlıyor ise xxxx firması saglayamıyor ise gidip müşterilerini örnegin CliaWeb e devredeceksin
Bir işi yapabiliyorsan yaparsın yapamıyorsan yapamazsın.

Sen 10 tl verdin destek alamazsın ben 100 verdim alırım diye bir düşüncede insanın olması bununla birlikte piskolojik sorununun olduğu anlamına da gelir bence.