Alıntı
Söylediklerinize katılıyorum.
Ama katılmadığım nokta şu. Herkeze her daim destek sağyalacak diye bir şey yok diyorsunuz. Kaç kışıyle ugraşıyorlar.
Mecbur sun sağlayacaksın. Kaç kışıyle ugraşacak müşteri kitlesine sahip isen buna destek sağlayabilecek ekip kadrosunada sahip olmak zorundasın.
Bir işi yapıyorsan nelere mecbur olduğunu bileceksin. Bugun doktor oldun yetışemedim veya uykum geldi gelmiyorum hastaneye yada bekleyin yarın gelirim diyebilir misin
Gece 2 de sipariş verdim hemen kurulacakdı. Halen bekliyorum cevap yok adım gibi eminim ki sahur dan sonra uyudu kendileri
Ya aslında haklısınız CliaWeb mesela bu adamlar boşuna mı yatırım yapıyor. Eleman çalıştırıyor masraf ediyor. Kat kat fazlasını kazanan firmalarda olmayan destek bu adamlarda var. Her firmanın anlayışı şu şekilde olması lazım 7/24 hizmet canlı destek. Ayrıca bazı firmaların(şuan kullandığım firma) teknik ekibi resmen serseriler gibi. Defalarca şikayet belirttim ama yok aynı. Tatlı dil 0. Destek sadece hatayı söylemekle kalıyor. Sunucu kiralamış olsam bu benim sorumluluğumdur ama hostingte adan zye destek sağlamaları gerekiyor

sağlık olsun