Hocam yıllardır sunucu ve hosting hizmeti alıyorum. Bu işin ehli 2 firma tanıdım. @CliaWeb; ve Misafir; CliaWeb'te Rıdvan Bey sağ olsunlar çok çektiler bizden. Kusursuz bir firma. Fiyatları bir miktar yüksek ama kesinlikle kuruşu kuruşuna hak eden bir firma. Gece 3 5 farketmeksizin anında soruna müdahale ediyorlar. Sırf muhabbet etmek için bile ticket açası geliyor insanın =)))) Narin firması hizmet konusunda mükemmel bir firma. Aynı CliaWeb gibi sorunsuz hizmet veriyorlar. Şevket Bey sağ olsunlar tüm sorularımızı yanıtladı. 1 hafta deneme fırsatımız oldu. Ancak Narin firmasının yanlış anlamasınlar kesinlikle tavsiye olarak söylüyorum gece 3 4 gibi cevap almak zor gibi. Bilmiyorum belli günlerde mi gece hizmetleri var ama 1 gün gece cevap alabiliyor iken diğer gün alamıyorum. Aslında ihtiyacınız olmuyor kaliteli hizmetten dolayı =)) Bu iki firmadan şaşmamak lazım. Sektörden elimizi az çok çektiğimiz için x firmasından uygun fiyata yıllık reseller aldık. Siteler kendi halinde yürüsün diye. Açtığımız ticketlarda sanki düşmanmışız gibi yanıt alıyoruz :/ Örneğin teknik destek lazım oluyor en ufağından en büyüğüne 2 kere soruyorlar hatayı düzeltmeyi deneyin diye =)) sonrasında girip hatayı buluyorlar ve hatayı söylüyorlar =)) mübarek oraya kadar girmişsin hatayı bulmuşsun çözümlesene =)) tabii kimseyi yargılayamayız hizmet anlayışı herkeste farklı olabilir. Herkes her daim destek sağlayacak diye bir şeyde yok kim bilir kaç kişi ile uğraşıyorlar. Ama benim görüşlerim bu şekilde keşke sektörde devam edebilsekte bu iki firmadan hizmet alsak diyor insan =))