sağolun allah razı olsun herkese iyi dilekler için teşekkür ederim ciddiye almamazlık etmeyin zor bir durum hastane süreci ama atlatılıyor hasta olmadan önlem almak daha kolay ama önlem alında bile bazı durumlarda kaçınılmaz oluyor bizim durum gibi maalesef. önlem alın eve girince ve fırsat buldukça sık sık ellerinizi yıkayın şüpheli temaslardan kaçının hastane koridoru zor ama hasta oluncada herkesin sizin için uğraştığını hissediyorsunuz zaten bu büyük bir emek gerçekten. Allah tüm hastalara şifa versin son zamanlarda yaşanan rehavete kapılmayalım durum hala ciddiyetini koruyor dikkatli olmazsak verilen tüm emekler çöp olacak.
hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkürlerimi iletiyorum. gerçekten burası çok samimi bir ortam Allah hepinizden razı olsun hiç kimsemiz yoksa bile r10 da birbirimize yeteriz evelallah ben hepiniz için elimden geleni yapmaya hazırım iyi olalım hep birlikte umutla bakalım geleceğe Allah a emanet olun hayırlı sabahlar hayırlı günler dilerim tüm Türkiyeye.
Büyük geçmiş olsun hocam
Ayrıca covid-19 pozitif olup iyileşen vatandaşlarımızın plazma bağışı çok önemliymiş aklınızda bulunsun
yapacağız hocam ablam zaten ilk covid hastalarından gerekli çalışmaları yapıyor bende elimden geleni yaparım tabiki sağolun herkes elinden ne gelirse yapmalı yapacağızda inşallah
Geçmiş olsun evinize hoş geldiniz tekrardan.
hoşbuldum hocam Allah razı olsun vallahi çok sevindim ne güzel bir ortam çok şükür