DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz bu sitenin yazılımına neden forum diyoruz?

https://www.turkedebiyati.org/forum-nedir.html

Forum nedir nasıl kullanılır öğrenin ondan sonra konu açın.

Forumda konuyu başlatan başkan konumunda kişi olur. Konunun devamını ve sorulan sorulara cevap verme forum adabındandır.

Siz burada insanlara cevap vermeyerek ne yönetim örneği gösterebiliyorsunuz ne de forum adabını biliyorsunuz üstüne üstlük cevabınızda haklı çıkmaya çalışmanız da ayrı bir tartışma konusu
bi dahakine sizin gibi büyük bir üstada geliştiriciye sorarım konu açarken çok haklısınız.

gtopkara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, boş bir başlık açmışsınız, PS4'cüler ve PC'cilerin savaşı değil bu karıştırmışsınız. çok yanlış düşünceler desiniz eğer yazılımcı olacağım ben diyorsanız. c# ile php kıyaslanmaz, her yazılım dilinin kullanım alanı farklıdır, her yazılım dilinin kullanım amacı farklıdır. Sizden başka yazılım dili kullanan insanları gördükçe çıldırıyor olmanız da doğru değildir, siz Beşiktaşlısınız diye Fenerbahçe'lileri görünce delirmek gibi bir şey bu.... Laravel gibi bir frameWork'u hazırlayıp kullanmanızı sağlayan insanlar varken, sırf wordpress popüler diye php popüler olmaz demeniz de ayrı komik olmuş.... neden? php bir programlama dili ve o programlama dilini siz öğrenin kullanın diye ortaya çıkartmış yazılımcı dehalar var. Adam programlama dili buluyor, sen kullananlara laf söylüyorsun ve komik buluyorsun.

İşin komik tarafı senin bu başlığı açmış olman.... Biraz araştırmanı tavsiye ediyorum.

Edit : yaşınız 17'imiş....
hocam zaten her dilin kendine göre bir güzelliği var bunu yazdım ben, anlatmaya çalıştığım her web çözümüne php yapıştıran her sorunu php ile çözüm bulan, öğrenmeye kapalı php partizanları çok saçma geliyor bana. ortada geliştiriciyim diye geziyorlar büyük proje var diyorsunuz php yapıştırıyorlar çözüme, insanlar başka dil öğrenmiyor öğrenmek isteyene php öğren diyip yapıştırıyorlar cevabı

TncrScript adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backend tarafi için golang veya express.js göz atabilirsiniz
express zaten yıllardır önde gidiyor ama golang için çıkan web kütüphaneleri, yeni versiyonları mükemmel hocam