Selenium ile pinleme yapıyorum ama test yaptığım için hızlı pinlemeyi kullandım. Ancak dediğiniz gibi eskiden günde 40 dakikada bir PA ile pinliyordum hala ban yememiş hesaplarım bulunuyor. Selenium çalışırken arkada bilgisayar bi tık yoruluyor yada programın sürekli açık kalması gerekiyor o halledilebilir ama hesaplar arası geçişte manuel değil de otomatik bir yapı yapmak istiyorum onun üzerine çalışıyorum. Yazılarımı siteden mysql veritabanına bağlanarak getiriyor ve o şekilde url belirtiyorum sitemap falan uğraşmadım ben hiç bir zaman yeni testler ile selenium ile 30 dakikada bir pin atmaya çalışacağım aynı anda farklı hesaplara girdirerek yani 1 pin a hesabına atıp kapatırken 2. sırada b hesabına girip çıkartacağım eğer sorun olmazsa bunu bu şekilde yapacağım. Token ile pinleme üzerine hala çalışıyorum POST metodları denedim ama başarılı olamadım bir kaç kişi ile görüştüm o konuda umarım halledebilirim.
Ücretli aldığınız bir program mıdır ekran görüntüsü yada konu linki paylaşabilir misiniz ?