TrgySylr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle hocam fikrimi biraz daha detaylandırayım. yanlışım varsa fikirlerinizi iletirseniz memnun olurum.

alacağımız lisans life time lisans gorunmekte. ancak bu lisansın bir paket altı agency lisans. yani bu işi yapan ajanslara önerilen lisans ve limit sayısı 5 adet.

şimdi 10 kişi bu lisansı satın aldığımızda herkes 10 site kursa 100 lisans yapar. bunun dışında birileri satışa başlasa miktar daha da artar. diyelim ki 3 ay içinde 150 lisans alındı. bu adamlar demeyecek mi yahu arkadaş naptın sen satış mı yapıyorsun? yani yapımcı bunu kontrol ediyor bildigim kadarı ile biryerlerde okuduğumu hatırlıyorum internette ancak bulamadım maalesef.

şimdi ben forumda bir konu açsam 25tl desem lisans başı 2 güne en az 10 lisans satsam parası çıkar. bu nedenle yapımcı da life time demesine karşın kontroller yapıyordur diye dusunuyorum. en kotu ihtimal bu lisansı aldığımızda eklenen domainlerin who is sorgusu çekilse hepsi başkası adına çıkacak. bunların hepsi sorun olur diye dusunuyorum. yoksa bende isterim tabii ki hep kullanayaım sınırsız olsun.

aklıma gelenler bunlar.
Söylediğiniz şekilde forumda bunun satışını yapan arkadaş var zaten, r10 yönetimi ile de görüşüyorum bu temanın satışı yapılması zaten hem etik değil hem de legal değil. O kişininde konusunun kapanacağını umuyorum yakın zamanda.

Aklınızdaki sorular lifetime almak isteyen herkesin aklına gelebilecek sorular haklısınız. Dediğim gibi grup toplandığı taktirde sorduğunuz soruların hepsi firmaya şeffaf şekilde sorulacak.

Hatta dileyen herkes betterstudio.com'da yer alan live chat kısmından aklına takılan soruları sorabilir. Ben şu an bahsettiğim arkadaşın konusuyla ilgili görüşüyorum zaten Türkiye yetkilileri ile iletişime geçeceğim yarın.