Mustakbel esinizin UK vatandasligi varsa, evlendikten sonra SPOUSE VISA'ya basvurun. Danismanlik almaniza 1500-2500 paund vermenize aslinda gerek yok .
https://gov.uk sitesinde de spouse visa ile ilgili butun gerekli belgeleer, prosedur vs vs var. Danismanlik veren firmalar da zaten ordan okuyup size bilgi verir.

Vaha kismi ise soyle: Londra dunyanin ekonomi ve IT merkezi gibi bir sey. Ekonomide yazilimin muthis bir payi var. Herhangi bir yazilim dili ogrenirseniz sirtiniz yere gelmez. Fikir edinmek icin ise indeed.co.uk sitesinden is ilanlarina bakabilirsiniz, maaslar, istenen sartlar vs vs hepsi yaziliyor. Ordan X meslek icin firmalar ne yazilimi bilmemi istiyorlar, ne ariyorlar diye bakabilirsiniz.
Ben yazilimdan anlamam derseniz bile en basit kucuk isletmeler icin wordpres siteleri yapsaniz, siteleri yonetmek icin hizmet sunsaniz bile rahat bir yasaminiz olabilir. 2 gunde yapilabilecek siteler bile £500 'dan baslar. Pazarlama konusunda iyiyseniz ve iyi site tasarimlari cikartsaniz 2 yil sonra sadece word of mouth ile bile musteri bulursunuz. Yani siz musteri aramazsiniz, musteriler sizi bulur. En azindan ben su anda o pozisyondayim.
Ben caliskanim, her isi yaparim derseniz ve mustakbel esiniziniz amcasinin veya daysinin turk restoran/kebapci/donerci agina dusup yillarinizi oraya heba ederseniz ise bir arpa boyu yol alamazsiniz, kendinizi gelistiremezsiniz.