robertokim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu detaylı diğer almak isteyen arkadaşların da fikrine sunmak lasım ama beni görüşüm şöyle. Şimdi bu çok fazla kullanım dediğimiz limit kaç acaba, ben duymadım böyle bir durum. Bildiğim kadarıyla @darkazov; hocam yazışıyor better studio ile. O bu konunda da bir bilgilendirme ister. Böyle bir kısıtlama varsa ona göre hareket ederiz. Örnek amaçlı mı 6 ay 5 lisans dediniz bilmiyorum ama sizin söylediğiniz oranlar bana düşük geldi.
şöyle hocam fikrimi biraz daha detaylandırayım. yanlışım varsa fikirlerinizi iletirseniz memnun olurum.

alacağımız lisans life time lisans gorunmekte. ancak bu lisansın bir paket altı agency lisans. yani bu işi yapan ajanslara önerilen lisans ve limit sayısı 5 adet.

şimdi 10 kişi bu lisansı satın aldığımızda herkes 10 site kursa 100 lisans yapar. bunun dışında birileri satışa başlasa miktar daha da artar. diyelim ki 3 ay içinde 150 lisans alındı. bu adamlar demeyecek mi yahu arkadaş naptın sen satış mı yapıyorsun? yani yapımcı bunu kontrol ediyor bildigim kadarı ile biryerlerde okuduğumu hatırlıyorum internette ancak bulamadım maalesef.

şimdi ben forumda bir konu açsam 25tl desem lisans başı 2 güne en az 10 lisans satsam parası çıkar. bu nedenle yapımcı da life time demesine karşın kontroller yapıyordur diye dusunuyorum. en kotu ihtimal bu lisansı aldığımızda eklenen domainlerin who is sorgusu çekilse hepsi başkası adına çıkacak. bunların hepsi sorun olur diye dusunuyorum. yoksa bende isterim tabii ki hep kullanayaım sınırsız olsun.

aklıma gelenler bunlar.