TrgySylr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bu temanın farklı zamanlarda alınmış 6 adet lisansı mevcut. temayı kuşlanıyorum. gayet güzel bir tema.

profilinizde gördüğüm kadarı ile bir kaç tema satma işlemi yapmışsınız. bu temayı aldığımızda bildigim kadarı ile firma inceleme yapıyor ve sınırsız lisans olmasına rağmen aşırı kullanımda lisanslamayı durduruyor ve iptal ediyor. bu nedenle alan kişilerin satıp satmayacağını nereden bileceğiz. böyle bir durumda lisans satışı olursa eğer alan herkesi etkileyecektir. bu şekilde bir konunun önüne geçilmesi amacıyla bir önerim mevcut.

alan 10 kişinin hepsine yıllık belirli sayıda işlem limiti verilmeli mesela ilk 6 ay içinde 5 olmak üzere yıllık 10 gibi.
bu durum satış yapılmasını ve 10 kişilik ekibin hakkının yenmesinin önüne geçecektir.

bu konudaki fikirlerinizi alabilirsem gelecek cevaplara göre bende katılabilirim.
Hocam bunu detaylı diğer almak isteyen arkadaşların da fikrine sunmak lasım ama beni görüşüm şöyle. Şimdi bu çok fazla kullanım dediğimiz limit kaç acaba, ben duymadım böyle bir durum. Bildiğim kadarıyla @darkazov; hocam yazışıyor better studio ile. O bu konunda da bir bilgilendirme ister. Böyle bir kısıtlama varsa ona göre hareket ederiz. Örnek amaçlı mı 6 ay 5 lisans dediniz bilmiyorum ama sizin söylediğiniz oranlar bana düşük geldi.