Selamlar.
Evet böyle bi durum var. Siz ne yapardınız? Bu tip bi imkan olsa koşarak gidenler olacaktır. İlle de vatanım diyenlerde olacaktır ama şartlar gitmeyi daha makul kılıyor. Ama tamam demekle olmuyor bu işler. Ha deyince gidilmiyordur herhalde. Benzer durumu yaşayanlar veya yarı yolda kalanlar, hazırlığını yapanlar varsa bu konuda sohbet edebiliriz.
Bu arada web işleriyle ilgileniyorum. Bi ajansta adwords yöneticiliği yapıyorum 1 yıldır. Aslen Türkçe öğretmeniyim ama şartlar çok istediğim gibi gelişmedi.
Şimdiden teşekkürler.
Giderdim
Esim Avrupa Birligi vatandasi. Benim de UK'ye tasinma planim vardi. En buyuk sebebim yeni dil ogrenmemekti aslinda. Esimle ortak dlimiz Ingilizce, kendisinin Ingilizce bilgisi zaten iyi. Bu yuzden en mantikli gelen yer UK'idi. UK'nin Avrupdan cikmasinda sonra butun planlarim yalan oldu diyebilirim, fakat hala dusunuyorum.