şimdi geçen ki konunu da okumuş fakat bu twiteri yıkan tayfanın önderligini kim yapıyor diye bilmedigimmdne yorumda bulunamamıştım bugün isimlerden birine ulaşmışsın çok uzmanı degilim ama bu denli ufak, çapı hiç geniş olmayan( yani herhangi bir forum vs sosyal medya ile bagı gözükmüyor sıradan hastag kasıcılar var o kadar ) bir hesabın bu denli sansasyon yaratabilmesi pek mümkün degil.

benim anladıgım şey şu bunlar her ne kadar azınlıkta olsa atıyorum sıradan bir muhafazakar milliyetçi tayfanın yapabilecegi gündem oluşturmadan fazlasını yapıyoralr şu sebepten, atıyorum " grup yorum terorist degildir " gibi bir tag seçtiginizde haliyle bu tagı görenlerin çogu evet öyledir hatta şöyledir böyledir diye mecbur yorum girmek zorunda kalıyorlar bu da tagın yukarda kalmasını saglıyor.

bunu engellemenin yolu aynı anda birden fazla taga yüklenmektir. adamlar kısmen azınlık ve irite edici görüşlere sahip olmalarını müthiş kullanıyorlar. misal ben de ekşi de kalan bir kaç muhafazakardan biri olarak bir başlık açsam ortalık leş kargasından geçilmez küfürlerin hakaretlerin bini bin para olurdu. bir yerden sonra ben de normali bırakıp agzıma geleni söylemeye başladım.böyle ortamlarda azınlık olmak sivrilmenize sebebiyet veriyor haliyle.