bence normal. abonelik konusunda dün aklıma bir şey geldi. ben youtubeun izledigim şarkıları bir daha önermesinden tiksinen bir insanım dedim çıkış yapıp başka tarayıcıdan gireyim başladım dinlemeye bazı şarkıları begendim tam abone olacaktım baktım hesap açık degil, orda aklıma geldi ki biz internette bir şeyler yaparken bunu tüketecek kitleyi de kendimiz gibi donanımlı her platformda hesaba sahip sanıyoruz ama öyle degil aslında. misal arnavut civarından bir şarkı var adamın her şarkısı maks 1 milyon izleniyor, abone sayısı 16 bin bir şarkı çıkardı inanılmaz bir şey 1 ay dolmadan 500 bini devirdi, 50 bini benden gidenlerdir ama buna ragmen artmıyor abone sayısı çünkü izleyenlerin hepsinin bir hesabı yok youtubeda. misal benim kardeşimin yok bütün gün şarkı dinler oysa ki. olanın da mecali yok çıkıp abone olmaya zira abone oldukça takip ettikçe iş daha da karışıyor.
ha sizin kanal abonelige yatkın bir kanal tabi ama bunun içinde nokta atışı yapmanız gerek yani bir şarkı-miza kanalına reklam vermek yerine gidip ilgi alanınızdaki kişilere tanıtımı yapmaları için ricada bulunabilr broşür bırakabilrsiniz.