Dünyanın en rezil kurumsal firması.
Ben İstanbul Dudullu'da oturuyorum, çok uzun zamandır burada oturduğum için tüm alt yapı çalışmalarını biliyorum. 20 yıl evvel bizim buralar kazdılar aylarca 8 li 2 kat boru döşediler yani yedi sülelesinin kablosunu alttan geçirebilirler ama alt yapıyo o gün bugün bir kuruş para harcamadılar. şuan 1,7mb hızda internet alıyorum. 12 yıl öncede aynı hızda internet alıyordum 2004 yılında ilk adsl aldığım zamanda aynı hızda internet alıyorum. Tek kuruş yatırım yapmadılar.
Bende Turknete geçmiştim bir kaç yıl önce. Bu mahalleye hiper internet alt yapısı kurdular iki hafta önce turknet boş port bulamadağı için geçiş sağlayamıyor.
Bende yıllardır çektiğim rezilliklerin üzerine hasret kaldığım hızlı İnternet için Türk telekom belası ile telefonda görüştüm telefondaki başvuru alamayacaklarını turknet abonesi olduğum için merkeze gitmem gerektiğini söyledi.
Bende merkeze gittim merkezdeki görevli sen boşuna bekleme elindeki ile idare et biz sana zaten en fazla 4mb itrenet hızı verebiliyoruz en fazla dedi.. yav telefonda 73mb olduğunu söylediler dedim. sen onlara bakma burada benim dediğim doğru dedi, tekrar telefon ile aradım 444 1444 nolu telefonu kadın dedi ki yok efendim 73mb hız var sorun yok. Başvuruyu aldı yav bir önceki herif niye almadı başvurumu dedim, cevap yok, merkezdeki herif 4mb interneti aşamazsın dedi yok o yanlış biliyor oldu..
Yani işin özedi kendilerinden haberleri yok, personelleri bilgisiz cahil dediğim dedik. Şimdi vdsl portu açılınca abone oluyorum şundan korkuyorum hepsini iptal ettikten sonra bu herifler bana 4mb internet verirse ne halt yiyecem diye..