1- Banlanan sitenin içeriğini yeni siteye aktarmayacağım hocam başka bir kategoride site ban yiyen finans, yeni açtığım pazarlama ile ilgili

Başvururken sadece adres aynı olsun diğer ad soyad tel başka kişiymiş gibi olsun sorun olmaz yani diyorsunuz doğru mu anladım Pin geldikten sonra kendi bilgilerimi tekrar yazıp ödemeyi alabilirim
Adsense ya da admob hesabında o zaman şöyle mi oluyor, Mesela hesap A*** E******adına kayıtlı fakat tabi ben kullanıyorum başvururkan salladım isimi sahte. Ödeme alacağım zamanda banka hesap bilgilerime kendi adımı M**** K****** olarak girsem ödeme sorunsuz geliyor bu şekilde kullanabiliyorum dimi ?
2- Mevcutta bir console hesabım var içinde 2 uygulama vardı uygulama reklamlarıda ban yiyene bağlıydı fakat 2 uygulamayıda console hesabından kaldırdım, kullanabilirim temiz olarak şuan sanırım. Hem adsense hemde admob ayrı 2 kesabım olamaz mı admobda uygulamanın gelirini adsensede sitenin gelirini ayrı tutmak istesem
2. tabi uygulamaları yenisine taşımak mümkün. Çoğu kişinin bir den fazla hesabı ve aynı sekilde console hesabı mevcut ayrı ayrı ödeme alabiliyorlar ancak kişisel bilgiler farklı olmak zorunda. Ödeme adları aynı olanda alabiliyor ben olsam riske girmem. Eşimin adına ödeme alırım.
Yeni açılmış bir siteyi adsense ne zaman alır?
açtığım bir site vardı 10 - 12 . günde onay almıştım sektör sağlık tı