yıllar önceki pinterst tecrübelerimden ve bunun üzerine 10 15 gündür yaptığım denemelerden ve pinterestin kendi yönergelerini okuyarak elde ettiğim sonuç şudur :
çok pinçok hit değildir. günlük 500 hesaba 50k pinattırıyorsun azar azar damlıyor doğrudur ama bunu sadece bir siteyle de kazanabilirsin.
Pinterest manuel pinde günlük 48 pini kendisi tavsiye ediyor. ama bunu toplu değil 30 dakikalık aralıklarla yaparsan daha iyi olur diyor. buradan yola çıkarak yapılacak şey aslında çok basit. HESABA GİRİP MANUEL PİN ATMAK. bunu yapmak zor olduğu için burada yapılacak bir tarayıcıyla senin elle gireceğin başlık açıklama ve resmi otomatiğe alıp pinterestin paneline yazacak bir botla 3 günlük 150 pini zamanlayarak kaydetmek iyi bir bilgisayarda 5 dakikanızı almaz.
geçmişi gerçekten temizleyerek açılan google hesabıyla girilen pinterestler en temiz hesaplardır. girdikten sonra google ile girişi pasiy yapmanız yeterlidir. google doğrulamasıyla ilerde karışılaşmamak için .
bir daha söylüyorum manuel pin atmayı kolaylaştıracak botlar yapın yaptırın. gerisi hikaye.
ve şunu da unutmayın. manuel pinde sınır yok ban da yok.
dün iftardan sonra açtığım hesaba an itibariyle manuel 679. pini göndermiş bulunuyorum ban man yok. bu açtığım 5. hesap.
Bende şuanda masaüstü program ile manuel pinleme yapıyorum 158 pin oldu 18 saatte ve sorun görünmüyor.