Bildiklerim;
1. O banlanan sitenin içeriklerini farklı siteye atmak mantıklı ancak öncesinde 301 çekmeden içerik kaldırdan tüm site verilerini siliyoruz sonrasında yeni sitemize tek tek açıyoruz yeni zamanlama olarak. Pin olayında daha önce ben de ban yemiştim ancak pin geliyor yani sıkıntı olmadı. Ancak bana göre kişisel bilgiler farklı olsun zaten pini girdikten sonra ali veli yazsan da sıkıntı yok. Ödeme de ise kendi bilgilerini gir ben öyle yapıyorum.
2. Admob hesabı önceki banlanan hesaba bağlı ise bence o admob hesabına bağlama. Yeni consol hesabı açtırıp yeni olan adsense hesabına bağla.
3. Hocam nasıl ki yurt dışından 1 dolar ürün alırsak vergi ödüyoruz artık net üzerinde de durum böyle. Ancak işin aslı bu değil zira adsense vergiyi kesip gönderiyor bize tutarı . Bir de şu var adam adwords ile sitenize reklam çıkıyor günlük 500 lira . Getirisi 1000 lira ise artık devlet, onun da vergisini alıyor

Tabi yakalanırsa.
4. Adsense onay alan siteniz tıklama almadığı sürece !! hemen onayın ardından tüm bilgiler değiştirilerek yeni hesap açıp, aynı url den başvurabilir onaylanır mı ? Legal ise zaten onaylar. Daha önce baya almıştım o yöntemle.
1- Banlanan sitenin içeriğini yeni siteye aktarmayacağım hocam başka bir kategoride site ban yiyen finans, yeni açtığım pazarlama ile ilgili
Başvururken sadece adres aynı olsun diğer ad soyad tel başka kişiymiş gibi olsun sorun olmaz yani diyorsunuz doğru mu anladım Pin geldikten sonra kendi bilgilerimi tekrar yazıp ödemeyi alabilirim
Adsense ya da admob hesabında o zaman şöyle mi oluyor, Mesela hesap A*** E******adına kayıtlı fakat tabi ben kullanıyorum başvururkan salladım isimi sahte. Ödeme alacağım zamanda banka hesap bilgilerime kendi adımı M**** K****** olarak girsem ödeme sorunsuz geliyor bu şekilde kullanabiliyorum dimi ?
2- Mevcutta bir console hesabım var içinde 2 uygulama vardı uygulama reklamlarıda ban yiyene bağlıydı fakat 2 uygulamayıda console hesabından kaldırdım, kullanabilirim temiz olarak şuan sanırım. Hem adsense hemde admob ayrı 2 kesabım olamaz mı admobda uygulamanın gelirini adsensede sitenin gelirini ayrı tutmak istesem