2.0.5 ara sürümünde iken kurulum dosyası indirmeyi deniyorsunuz. Lisansınıza tanımlı sürümü 2.1.2 olarak güncelledim. Tekrar kurulum dosyanızı indirip kurulum sağlayabilirsiniz.
@idrisselvi; Hocam merhaba,
Elinize sağlık gerçekten çok güzel bir yazılıma sahip olduk ama destek ekibiniz hakkında bu derece emin yazamayacağım. Bakın öneri de sunuyorum karşılaştığım sorunları da soruyorum doğal olarak Wisecp bilmiyoruz ne neden kaynaklanır. Fakat hep geçiştirme ya da o firmaya sorun gibi cevaplar alıyorum son zamanlarda. Ben buraya yazıyorum ki buna ihtiyacı olan tek ben değilimdir arkadaşlarında eminim ihtiyacı olacaktır.
Önerilerim;
1 ) Domain kısmında promosyon düzenlediğimizde örnek veriyorum .com.tr kayıt eden müşterilere 1 yıllık hosting hediye. Ama transfer edene nasıl hediye vereceğiz ? İş manuele kalıyor. Bunda bir geliştirme sağlanamaz mı diyorum " Bahsettiğiniz şekilde bir işlem yapılamamaktadır. "
ben işlem yapılıyor mu diye soruyorum ? Bir öneri sunmuşum neden yapılamasın ki?

Belki buda bir ilk olur ? Ödeme periyodu var orada müşteri transfer seçeneğini seçiyor zaten domain kayıt esnasında...
2 ) Wisecp ile Directadmin ekleme konusunda bir problem yaşadım sorayım belki bilginiz vardır diye ya da başkasıda yaşamıştır api problemi diye. " ilgili hata mesajı ile birlikte DirectAdmin desteğiyle iletişime geçiniz. API bağlantı sorunu yaşamaktasınız. Yazılım taraflı bir sorun söz konusu değildir."
Sorun bir tane var şu an için ve ciddi anlamda müşteri kaybı yaratacak bir sorun...
Müşteri sitemize kayıt oldu ama belki adresini yazmayı unuttu ya da cep telefonu doğrulama yapmadı ve her şeyini seçti hostingini, vds ini ya da sunucusunu. Ödeme ekranı geldi ve kredi kartını seçti devam et dedi. Karşısına Paytr iframe hatası geldi. Müşteri dedi ki ne biçim bir site ben satın alacaktım sistemleri bile çalışmıyor neden alayım ? Sizce bu müşteri kaybı yaratacaksa ki yaratıyor benim sorunumda dediğim " Burada paytr iframe hatası yerine , eksik bilgilerinizi tamamlayınız " diye bir uyarı geçemez miyiz? Ya da müşteri kredi bakiyesi haricinde bir ödeme seçtiğinde pop up çıkabilir ufak bir şekilde bilgilendirme eksik bilgilerinizi tamamlamadıysanız lütfen tamamlayın aksi taktirde ödeme başarılı olmayacaktır diye.
Ben ömürlük lisans almak istiyorum ama sorunlar düzelmeden işin aslı almak istemiyorum. WHMCS devam edebilirdim ama gerçekten güzel bir sistem yaptınız ve Türkiye de tek. Bu yayılsın hepimiz kazanalım.
Teşekkürler.