Selamlar,
Bazı ürünleri dökme usül satabilirsiniz ama bazılarını da ambalajlamanız yani İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden işletme belgesi almanız, etiketleme yönetmeliğine uygun etiket yapmanız gerekiyor ürünlere. İşletme belgesi için de üretim/paketleme yapabileceğiniz, hijyenik bir iş yerinizin olması gerekiyor. Bulunduğunuz yerdeki il/ilçe müdürlüğüne giderseniz sizi yönlendireceklerdir. Gıda satışında işletme belgesi önemli.
Gıdada ambalaj masrafından kaçarsanız satamazsınız. Ne kadar kaliteli ambalaj, o kadar çok satış ve müşteri demektir

Ambalaj masrafından korkmayın lütfen. Gıda olarak ne satacaksınız bilmiyorum ama özellikle yöresel ürünlerde her ürün ayrı muhafaza ve paketleme istiyor. Kendimizden iyi biliyorum.
Pazaryerlerinde tek vergi levhası ile bir mağaza açabilirsiniz. Tek şirket tek mağaza.
Vergi mükellefi olduktan sonra kargo şirketleriyle anlaşma yapabilirsiniz. Sürat ve Pttnin ucuz fiyat vermesi sizi yanıltmasın, gıda söz konusu olduğu için gönderim sürelerini ve hizmet kalitelerini gözönünde bulundurmanızı, Aras ya da Yurtiçi ile konuşmanızı öneririm.
Bol şans.