neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış düşünüyorsunuz. Bu ciroyla daha ne kadar tek başına idare edeceksiniz veya daha kaç ortak alacaksınız? Bugün 2 kişi yetecek. Yarın 2 kişi de yetmeyecek. O zaman ne yapacaksınız yine mi ortak alacaksınız? İnsanların emeğini verdikten sonra kendi işi gibi çalışacak çok insan var. Atıyorum asgari ücret değil 3000 TL verin. Şu zaman zaten sıkıntılı, işini kaybetmek istemeyen can havliyle çalışacaktır. Tabi aklı bir karış havada 15-16 yaşında çırak alırsanız dediğiniz doğru ilgilenmezler.
oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emeginin karsiligi verilirse ve personele dost gozuyle bakilirsa kendi isiymis gibi sahiplenir zaten
Benim kötü yanım mı bilemiyorum.
Eleman ile patron ilişkisi yapamıyorum eleman ile bende elemanım bu yüzden şımartıyor olabilirmiyim bilemiyorum
Çünkü böyle bir yapıp var yeri gelir evi belki evimden çok uzaktır ama iş çıkışı arabam ile evine bırakırım farklı bir yapım var.
olmuyor abi en son ailemin yanında ben depo müdürü olarak özbek bir elemanı almıştım ya yemin ederim böyle bir eleman değil iş arkadaşı yok
Adam işini öyle yapıyor ki ben kendimden utandım çok çalışkan çok efendi çok dürüst öyle insanlara denk çok zor geliyorum
Gelsem onun gibi 3-4 tane sırtımda değil başımın üstü ile taşırım ama abi resmen samanlıkta iğne aramak gibi zor.
Neyse bakalım vallahi akşam akşam iyi geldi