Merhaba arkadaşlar,

merak ettiğim bir işlem var çözemedim aydınlatırsanız sevinirim?
  • Sanal kart satışını nereden yapıyorsunuz ve alan kişi nerelerde kullanıyor? sanal kartlar kimin üzerine oluşturuluyor?
  • Banka to başka banka işleminde komisyon ödeniyor ise neden kendiniz bankaya bu komisyonu ödemeden böyle bir işlem yapıyorsunuz? sonucta yine para ödeniyor
  • Yerine banka hesabı oluşturulması işlemleri de görüyorum. (mesela bugün papara hesabı basına 1 TL yazılmıştı konuyu bulamadım ama kategoride satışlar mevcut) papara açmak ücretsiz. Neden kişi açmıyor veya suistimal edilemeyeceğinin garantisi var mı? kimin üzerine açılıyor? ben adama ödeme yaptım ama hizmet sağlamadı gittim mahkemeye verdim adam kendi kimliği üzerinden olan hesaplarını sundu hesaba benden para gitmemiş. Attığım hesap araştırıldı masum haberi olmayan biri çıktı ne olacak?
gerçekten merak ettiğim için soruyorum çünkü dolandırma konuları çoğaldı kime nasıl güveneceğimi şaşırdım hatta ticaretlere bu konular sonlanana kadar da ara vermeyi düşünüyorum. eğer yanlış olan düşüncem varsa aydınlatırsanız sevinirim